Over mij

Mijn naam is Angela Odijk, 49 jaar en als kind was ik al gek op foto's maken. Mijn fototoestel ging overal mee naartoe om mooie herinneringen vast te leggen; herinneringen 'for ETERNITY' (= voor altijd). Vooral tijdens de periode dat ik professioneel danste. Op latere leeftijd kwam een droom uit en werkte ik enkele jaren met veel plezier als fotograaf en schrijfster voor een plaatselijke krant. Totdat een vriendin vroeg of ik foto's voor haar wilde maken. Dat gaf mij de doorslag om in mei 2015 voor mezelf te gaan beginnen. Ik maakte van mijn hobby mijn werk, en in mijn werk kan ik mijn creativiteit kwijt.

 

Kinderen fotograferen doe ik het liefst omdat ze zo puur zijn en je ze zo leuk kan aankleden. Spelenderwijs hebben we veel plezier tijdens een fotoshoot waardoor je leuke, vertederende en spontane foto's krijgt. Ik doe de fotoshoots zo ontspannen mogelijk, en met liefde, zodat iedereen zichzelf kan zijn

 

Ik ben een fotograaf die van pure foto's houd, ik bewerk foto's minimaal. Mijn grote liefde voor nostalgie, de natuur en dieren zijn duidelijk zichtbaar in mijn werk. Ik maak graag gebruik van natuurlijke en warme kleuren. Je kan ook kiezen voor kleurrijke of zwart/wit foto's.

 

Een mooie foto maakt mij blij...en ik maak graag mensen blij!