Fotoshoots Familie

Fotoshoot Aantal foto's Prijs
Liefdes fotoshoot 10 foto's 80 euro
Zwangerschap fotoshoot 15 foto's 100 euro
Familie fotoshoot 15 foto's 125 euro

Alle foto's worden geleverd in hoge resolutie, professioneel nabewerkt


Liefdes fotoshoot

Zijn jullie verliefd of verloofd? Dan is deze fotoshoot iets voor jullie. Ook leuk als jullie foto's nodig hebben voor je trouwkaarten.

 

* Duur 45 minuten 

* Voor 2 personen


Zwangerschap fotoshoot

Zwanger zijn is bijzonder, je bent mooi als je zwanger bent! Laat deze bijzondere periode vastleggen voor alleen jezelf of met je gezin. Doe deze fotoshoot als je (nog) lekker in je vel zit.

 

* Duur 45 - 60 minuten

* Tot ongeveer 32 weken

* Inclusief gebruik zwangerschapskleding

(eigen kleding is uiteraard ook mogelijk)


Familie fotoshoot

Het is leuk en gezellig om foto's te laten maken met je gezin of familie. Zo mooi om alle liefde voor altijd vast te leggen, ook met verschillende generaties. Tijdens deze fotoshoot maak ik tevens foto’s van de ouders en kinderen apart. We maken het gezellig zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt!

 

* Duur 45 - 60 minuten

* Voor max. 8 personen

* Inclusief huisdier (in overleg)


Fotoalbum


Reviews

 

Samantha & Michael:

'Wij hebben al twee fotoshoots bij Eternity Fotografie laten maken; een zwangerschaps fotoshoot en een mini fotoshoot met onze twee kids. wij zijn zeer tevreden over de foto's, ze zijn prachtig! In de studio bij Angela voelen wij en onze kids zich op ons gemak en het voelt als een fijn warm thuis. Angela is zeer professioneel en is geweldig met de kids. Zeker een aanrader!'

 

Dayenne & Danny:

'Wij komen super graag bij Angela. Djessy heeft het altijd super naar haar zin en wij hebben al zo veel mooie foto's mogen ontvangen van haar. Angela is een lieve vrouw met een hart van goud, en passie voor haar werk. Ze maakt Djessy altijd aan het lachen. Ze is onze vaste fotograaf, een echte aanrader voor iedereen.'